با این نکات آشپزی را آسان کنید

آشپزی فواید زیادی دارد. آشپزی باعث صرفه جویی در هزینه می شود، زیرا می توانید کمتر برای فست فودها و رستوران های معمولی صرف کنید و غذاهای خانگی و ارزان تری بخورید. پخت و پز سالم تر از فست فود است، زیرا می توانید از روغن و چربی کمتری برای تهیه غذا استفاده کنید. این مقاله می تواند به هر کسی در یادگیری آشپزی کمک کند.

هر چه چیزی که در حال پختن آن هستید کوچکتر باشد، دمای پخت باید بالاتر باشد. پخت یک چیز خوشمزه نیازی به گذاشتن غذا در فر برای ساعت ها ندارد. اگر چیز کوچکی می‌پزید، دمای فر را بیشتر کنید. فقط دقت کنید که مدت زمان کمتری در فر بگذارید.

برای کشف اینکه چه زمانی روغن واقعاً به اندازه کافی داغ است و برای غذا آماده است، به سطح آن نگاه کنید. اگر دیگر کاملاً صاف نیست و به نظر می رسد که می درخشد، به اندازه کافی داغ است.

جنسیت بادمجان خود را بدانید! بادمجان نر و ماده هر دو وجود دارد و دانستن تفاوت مفید است. دانه های بادمجان می تواند بسیار تلخ باشد. دانه های بادمجان ماده نسبت به بادمجان نر تمایل به تلخی بیشتری دارد. شما می توانید بادمجان نر را از روی پایه آن تشخیص دهید – صاف و گرد است، در حالی که پایه ماده بیضی شکل تر و عمیق تر است.

یک غذای گیاهی فوق العاده سالم و خوشمزه، سبزیجات سرخ شده در مقداری آب مرغ است. به این ترتیب روغن کمتری مصرف خواهید کرد و در عین حال طعم خوبی به سبزیجات می دهید. این روش یک روش خوشمزه برای پختن سالم‌تر است و در عین حال از طعم آن کم نمی‌گذرد.

زمانی که گوشت را تفت می‌دهید، باید آب باقی‌مانده در تابه را ذخیره کنید. می توانید از این آب میوه برای تهیه یک سس پرغذا در کنار غذا استفاده کنید. پس از اتمام پخت، آب میوه را با ادویه در تابه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود و سس بگیرید.

می‌توانید با اضافه کردن پاستا و برنج به سبزیجات، گوشت یا سالاد، غذای سریع و ارزان‌تری از باقی مانده غذا درست کنید. آنها به سرعت پخته می شوند و ارزان هستند، بنابراین از آنها برای کشش محتویات یخچال خود استفاده کنید. چند فلفل یا پیاز تفت داده شده را داخل آن بریزید تا غذای یکدست و کامل تری داشته باشید.

هنگام پختن مرغ از این نکته استفاده کنید. به جای استفاده از توری کباب برای پخت مرغ، پیاز را خلال کرده و برش ها را در ماهیتابه روغنی بریزید. سپس مرغ را بردارید و روی پیازها قرار دهید. در حین پخت، پیازها آب مرغ را جذب می کنند. این کار برای بعداً مفید است که با ریختن آب یا آب داخل ماهیتابه و پختن روی حرارت زیاد به مدت سه دقیقه از پیازها سس درست کنید.

علاوه بر مواد اولیه، چاشنی ها و ادویه ها، آشپزخانه خود را با غذاهای سالم و راحت و اقلامی که سریعاً درست می شوند، پر کنید. یک آشپزخانه کامل باید شامل تخم مرغ و لبنیات، میوه ها، سبزیجات، نان، محصولات پخت، کنسروها و بطری ها، غلات، اقلام یخچال و فریزر و چاشنی ها باشد. وقتی محصولی تمام شد، فراموش نکنید که آن را یادداشت کنید تا در آینده در صورت نیاز به آن غافل نشوید.

هنگام پختن خورش یا کباب قابلمه ای، یادتان باشد که روی خورش را کم چرب کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بهتر است قبل از مخلوط شدن خورش، روغن را بشویید زیرا روغن در مخلوط حل می شود و تا زمانی که بعداً جدا شود، باقی می ماند.

اگر دستوری تهیه می کنید که حاوی پاستا در سس است، با پختن پاستا چند دقیقه کمتر در آب از خیس شدن بیش از حد آن جلوگیری کنید. پخت آن را با سس تمام کنید. این قوام عالی خواهد بود و آن آشفتگی نشاسته ای لطیفی که همه ما هنگام خوردن پاستا از آن متنفریم، نخواهد بود!

وقتی صحبت از آشپزی می شود، ممکن است بخواهید یک مجموعه چاقو گران قیمت بخرید. در حالی که ممکن است در ابتدا پول زیادی برای چاقوها به نظر برسد، اما از نحوه عملکرد آنها بسیار خوشحال خواهید شد و باعث می شود که بخواهید بیشتر از آنچه در حال حاضر انجام می دهید آشپزی کنید.

یکی از اولین قدم ها برای تبدیل شدن به یک آشپز بهتر، درک بهتر آشپزی به طور کلی است. بهترین راه برای انجام این کار این است که هر بار که در رستوران غذا می خورید به سادگی به وعده های غذایی خود فکر کنید. وقتی چیزی را که در یک رستوران به نظرتان خوش طعم می‌خورید، به این فکر کنید که چرا اینقدر طعم خوبی دارد.

بعد از پختن غذاهایتان مقداری ادویه به آن اضافه کنید. سیر پودر شده، فلفل، نمک و فلفل کاین همگی افزودنی های خوشمزه ای به اکثر وعده های غذایی هستند. بیشتر مردم فقط ادویه های خاصی را دوست دارند. آنها را در حین پخت و پز اضافه نکنید. ادویه جات را بعد از درست کردن غذا ارائه دهید تا همه بتوانند طعم آن را برای خود تنظیم کنند. این به هر فردی اجازه می دهد تا غذای خود را به شیوه خود درست کند.

 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *